direct contact

Waarom is reparatie aan uw rieten dak zo belangrijk?

Door vroegtijdig een reparatie op te lossen, voorkomt u dat het probleem zich uitbreidt. Wanneer de schade groter wordt, worden ook de kosten om de schade te repareren hoger. Hoe sneller u erbij bent, hoe beter.

Repareren is óók onderhouden

Een sterk en gezond rieten dak is altijd belangrijk, maar er zijn een aantal situaties waardoor reparatie van uw rieten dak extra belangrijk is. Denk dan bijvoorbeeld aan stormschade, vogelschade en lekkages.

Reparaties

Hoe repareren wij uw rieten dak?

Nok reparatie

Scheuren in de nok veroorzaken lekkages en beschadigen uw rieten dak. Door de nok te repareren zorgen we voor een waterdicht dak.

Vogelschade

Vogels kunnen het riet uit uw dak trekken. We vullen dit gat weer op met riet. Het is mogelijk gaas op het rieten dak aan te brengen zodat vogels het riet er niet meer uit kunnen trekken.

Bijstoppen

Soms slijt een rieten dak op sommige plekken harder. Denk bijvoorbeeld aan een kilgoot of een dakkapel. Als we het op tijd bijstoppen slijt uw dak gelijkmatiger. Wij trekken de slechte plek terug en doen er weer riet bij, om het vervolgens weer vast onder de draad te slaan.

Stormschade

We lossen stormschade ook graag voor u op. Maak een afspraak zodat de schade kan worden bepaald en een plan van aanpak kan worden opgesteld.

Bladeren verwijderen

Rond een huis met een rieten dak horen niet te veel bomen te staan. Deze geven schaduw en de afgevallen bladeren op het rieten dak belemmeren de drogende werking van de wind en zon en verkorten de levensduur. Een boom kunnen we niet verwijderen maar wél de blaadjes van het rieten dak.

Wanneer repareren wij uw rieten dak?

Op afspraak
Moet uw rieten dak gerepareerd worden? Maak dan zo snel mogelijk een afspraak. Wij zullen het probleem z.s.m. verhelpen.

Veiligheid
Tijdens het uitvoeren van een reparatie of onderhoud aan uw rieten dak, staat de veiligheid van onze klant, en van onszelf, voorop.

Een spoedafspraak plannen

Heeft u een lekkage? Maak dan een spoedafspraak. Wij streven er naar om binnen een dag de schade te bekijken en deze binnen 72 uur op te lossen. Voor het maken van een afspraak voor advies of onderhoud, kunt u ons bellen op

06 – 48082992

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw rieten dak?

Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Info@rietbehoud.nl
06-48082992

Projecten

Wij hebben met liefde deze projecten onderhouden