direct contact

Rietdekker in Alphen aan den Rijn

RietBehoud is dé rietdekker voor aanleg, vervanging, onderhoud of reparatie van uw rieten dak in de regio Alphen aan den Rijn. Om schade en lekkages te voorkomen, heeft een rieten dak professioneel onderhoud nodig. Na onderhoud kan uw rietdak er weer tegenaan en oogt het mooier. Onderhoud van de professional zorgt er ook voor dat uw rietdak minder kwetsbaar is voor schade en lekkages.

 

Professioneel rietdekkersbedrijf in Alphen aan den Rijn

Al meer dan 10 jaar onderhouden en herstellen we de rieten daken in Alphen aan den Rijn en in de regio. Met onze vakkennis en specialistisch gereedschap zorgen we ervoor dat uw rieten dak weer in topconditie is.

Rieten dak onderhoud

Onderhoud aan uw rieten dak is essentieel voor het behoud van de kwaliteit van het riet en het behoud van de authentieke uitstraling van uw rietdak. Een goed onderhouden rieten dak oogt mooier en is minder kwetsbaar voor schade met alle nare gevolgen van dien.

 

Levensduur van uw rieten dak

Tijdens het onderhoud impregneren we het riet en vervangen we riet waar nodig. Ook controleren we de kilgoot en de extra kwetsbare delen zoals het riet op een dakkapel. We verwijderen bladeren, mos, algen en alles wat de kwaliteit van het riet kan aantasten. Alles om de levensduur van het riet en van het dak te verlengen.

Reparatie aan uw rieten dak bij schade

Schade aan uw rieten dak? Het is noodzakelijk dit zo snel mogelijk te herstellen. Schade kan zich snel uitbreiden en zorgen voor vervelende lekkages. Soms is schade aan uw rietdak gevolg van achterstallig onderhoud waardoor het rieten dak kwetsbaar is geworden. Maar schade kan ook ontstaan door oorzaken waar u minder invloed op heeft, zoals stormschade of vogelschade.

 

Spoedreparatie aan uw rieten dak

Wanneer u schade heeft, raden wij u aan om direct contact op te nemen. RietBehoud doet er alles om de schade zo snel mogelijk te verhelpen. We repareren onder andere stormschade, vogelschade, scheuren in de nok en reparaties aan liggende delen zoals een dakkapel of kilgoot. Heeft u lekkage of ander soort schade? Neem direct contact op met RietBehoud.

Dé rietdekker van Alphen aan den Rijn

Met meer dan 10 jaar ervaring en een professioneel team van rietdekkers zijn we uitgegroeid tot de onderhoudsspecialist in de regio van Alphen aan den Rijn. We werken op afspraak en komen graag langs wanneer het ú uitkomt. Graag voorzien we u advies over de werkzaamheden die verricht moeten worden, hoelang we daarmee bezig zullen zijn en de staat van uw rieten dak.

 

Naast Alphen aan den Rijn zijn we ook werkzaam in andere plaatsen in de regio zoals Gouda, Rotterdam, Delft, Zoetermeer, Noordwijk, Leiden en Wassenaar. Neem gerust contact op bij vragen of maak een vrijblijvende afspraak!

Maak een afspraak

Vraag een adviesgesprek aan

Heeft u vragen of advies nodig over uw rieten dak? Of vragen over onze werkwijze en de kosten? Wij beantwoorden deze graag!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw rieten dak?

Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Info@rietbehoud.nl
06-48082992

Projecten

Wij hebben met liefde deze projecten onderhouden