direct contact

Rietdekker in Delft

Bent u op zoek naar een goede rietdekker voor de aanleg, vervanging, onderhoud of reparatie van uw rieten dak in de regio Delft? Al meer dan 10 jaar zijn wij dé specialist in het verlengen van de levensduur van rieten daken. Inmiddels ook een fenomeen in Delft en omgeving. RietBehoud impregneert uw rietdak en past de onderhoudswerkzaamheden aan op de lokale factoren en uitstraling van uw pand.

 

Ieder rieten dak is uniek

Een rieten dak is onderhevig aan diverse factoren waardoor het slijt. Sommige delen van het dak slijten sneller en daarom is het onderhoud zo belangrijk. RietBehoud focust op een gelijkmatige slijtage van het rieten dak. Zo voorkomt u schade met als gevolg lekkages. Liggende delen van het dak, zoals een dakkapel of de kilgoot, krijgen vaak meer te verduren. Ook verwijderen we preventief bladeren en mos zodat uw rietdak weer in topconditie is.

Rieten dak onderhoud in Delft

Onderhoud is essentieel voor het behoud en de uitstraling van uw prachtige rietdak. Na het onderhoud door RietBehoud, oogt uw rieten dak mooier en voorkomt u vervelende schade met alle gevolgen van dien.

 

Onderhoudswerkzaamheden

Naast het impregneren van uw rietdak, voeren we diverse onderhoudswerkzaamheden uit gericht op de staat van uw dak. Zo kunnen we een ouder rietdak nieuw leven inblazen door het riet op te stoppen. We houden altijd rekening met de uitstraling van uw pand en bespreken vooraf de werkzaamheden in overleg met u.

Reparatie rieten dak

Schade aan uw rieten dak? Dat kunt u het beste zo snel mogelijk laten repareren door een specialist. Schade aan een rietdak kan zich snel uitbreiden en als er lekkage ontstaat bent u nog verder van huis. Neem daarom snel contact op bij schade aan uw rieten dak.

 

Rieten dak schade

Schade kan allerlei oorzaken hebben: achterstallig onderhoud, vogelschade, stormschade of schade veroorzaakt door lokale factoren zoals mos en bladeren veroorzaakt door bomen in de omgeving. Het is hoe dan ook van belang dat u schade snel laat repareren om uitbreiding te voorkomen. Neem voor reparaties contact op met RietBehoud!

 

Rietdekkersbedrijf in Delft

Een gespecialiseerde rietdekker in Delft voor het onderhoud aan uw rieten dak en reparaties wanneer nodig. Na 10 jaar hebben we de nodige ervaring opgebouwd en kennen we de regio. RietBehoud beschikt over het specialistische gereedschap dat nodig is binnen het vakgebied. Bent u op zoek naar een ervaren rietdekkersbedrijf in Delft, neem dan contact op met RietBehoud.

 

Ieder rieten dak is uniek

We vinden het belangrijk dat ieder rietdak de aandacht krijgt die het verdient. Een rietdak is namelijk een grote toevoeging van esthetische waarde aan uw pand. Bij RietBehoud behandelen we met elk rieten dak op zich en letten daarbij op alle losse factoren die meespelen. We hebben ruime ervaring met rieten dak in Delft. Ook zijn we werkzaam in de regio zoals in Wassenaar, Noordwijk, Leiden, Den Haag, Gouda en Rotterdam.

Maak een afspraak

Vraag een adviesgesprek aan

Heeft u vragen of advies nodig over uw rieten dak? Of vragen over onze werkwijze en de kosten? Wij beantwoorden deze graag!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw rieten dak?

Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Info@rietbehoud.nl
06-48082992

Projecten

Wij hebben met liefde deze projecten onderhouden