direct contact

Rietdekker in Den Haag

Bent u eigenaar van een prachtig rieten dak in Den Haag? Een rietdak is een mooie aanwinst voor uw huis. De authentieke uitstraling van een rietdak zorgt voor een idyllische aanblik van uw huis. RietBehoud is dé rietdekker voor aanleg, vervanging, onderhoud of reparatie van uw rieten dak in de regio Den Haag.

 

Levensduur van uw rieten dak verlengen

Het juiste onderhoud van een rieten dak zorgt ervoor dat u kunt blijven genieten van de voordelen die een rieten dak u biedt. Een professioneel onderhouden rieten dak gaat veel langer mee. Periodieke onderhoudsbeurten van een rietdekker in Den Haag verlengen dus de levensduur van het rietdak.

Onderhoud rieten dak

Naast dat onderhoud van uw rieten dak de levensduur verlengt, voorkomt het ook lekkages als gevolg van slijtage. Uw rieten dak heeft natuurlijk ook een belangrijke esthetische waarde voor uw huis. Na het onderhoud, ziet uw rieten dak er mooier uit.

 

Onderhoudswerkzaamheden

De werkzaamheden zijn afhankelijk van de leeftijd, de locatie en de staat van het rieten dak. Per rietdak bekijken we welke werkzaamheden er nodig zijn voor optimaal onderhoud. We verwijderen bijvoorbeeld mos, algen en bladeren die de levensduur van uw rietdak kunnen aantasten. Riet op een dakkapel of kilgoot slijt soms sneller. Om te zorgen voor een gelijkmatige slijtage van het rietdak, zorgen we ervoor dat slijtage plekken worden bijgestopt. Lees hier meer over hoe wij uw rieten dak onderhouden.

 

Reparatie rieten dak

Naast periodiek en preventief onderhoud, is het belangrijk dat nodige reparaties van uw rieten dak snel worden uitgevoerd. Zo voorkomt u dat er lekkages ontstaan of lekkages groter worden. Wanneer de schade groter wordt, kunnen de reparatie kosten ook oplopen. Het is dus van belang dat u er snel bij bent als u schade heeft aan uw rieten dak.

 

Repareren is onderhouden

Als rietdekker in Den Haag staan we voor u klaar voor professionele reparaties aan uw rieten dak. We zien reparatie als onderdeel van het onderhoud. Een sterk en gezond rieten dak is natuurlijk altijd belangrijk. Maar er zijn ook situaties waarbij een reparatie van uw rietdak extra belangrijk is. Denk hierbij aan stormschade, lekkage of vogelschade.

De rietdekker voor de regio Den Haag

Met een team van gedreven en gemotiveerde professionals realiseren we graag een prachtig, gezond en sterk rieten dak voor u. We weten precies wat benodigd is voor uw rieten dak om het beste onderhoud te kunnen leveren. Of het nu gaat om het Centrum, Scheveningen, Ypenburg, Vogelwijk, Belgisch Park, of Zeeheldenbuurt: RietBehoud werkt in heel Den Haag. Ook werken we in de omgeving zoals in Noordwijk, Wassenaar, Leiden, Gouda, Rotterdam en Delft. Zoekt u een professionele rietdekker in Den Haag, neem dan contact met ons op!

Maak een afspraak

Vraag een adviesgesprek aan

Heeft u vragen of advies nodig over uw rieten dak? Of vragen over onze werkwijze en de kosten? Wij beantwoorden deze graag!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw rieten dak?

Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Info@rietbehoud.nl
06-48082992

Projecten

Wij hebben met liefde deze projecten onderhouden