direct contact

Rietdekker in Gouda

Heeft u een prachtig en authentiek rieten dak in Gouda? Als u de vele voordelen van een rieten dak wilt behouden, dient u het dak te laten onderhouden door een ervaren rietdekkersbedrijf. Want een goed onderhouden rieten dak beschadigt minder snel en oogt mooier. Uw rietdekker in Gouda RietBehoud is gespecialiseerd in de aanleg, vervanging, onderhoud of reparatie van uw rieten dak.

 

Onderhouden van uw rieten dak

Onderhoud voorkomt lekkages en andere beschadigingen die zich snel kunnen verergeren met alle gevolgen van dien. Het is dan ook van groot belang dat een rieten dak wordt onderhouden door een professional met vakkennis. RietBehoud zet haar ervaring als rietdekker in Gouda in om te zorgen voor onderhoud en reparatie van alle rieten daken in Gouda.

Rieten dak onderhoud in Gouda

We focussen ons op wat uw rieten dak nodig heeft zodat uw rieten dak er weer in topconditie is. Op die manier voorkomen we ook dat er schade ontstaat. De onderhoudswerkzaamheden verschillen dan ook per rieten dak. Deze bespreken we met u voor het onderhoud plaatsvindt.

 

Onderhoudswerkzaamheden

Ieder rietdak is anders en we geven, naast algemeen onderhoud, graag aandacht aan specifieke problemen van uw rietdak. Zo heeft de kielgoot of het riet op een dakkapel vaak meer te verduren. Waar nodig zullen we riet vervangen of bijstoppen. Het riet wordt geïmpregneerd en is daardoor weerbaarder. Een rietdak in de buurt van bomen? We verwijderen preventief mos, algen en blaadjes die uiteindelijk zware schade kunnen veroorzaken. Zo heeft de locatie, leeftijd en vorm van het dak dus invloed op welk soort onderhoud wij uitvoeren.

Reparatie rieten dak

Zoekt u een rietdekker in Gouda voor reparaties aan uw rieten dak? Schade aan een rietdak kan verschillende oorzaken hebben. Of het nu gaat om schade door te weinig of slecht onderhoud, of stormschade, wij streven er naar om de beschadiging altijd zo snel mogelijk te herstellen. Onbehandelde schade kan zich namelijk uitbreiden met alle gevolgen van dien.

 

Slijtage van uw rieten dak

Een gelijkmatige slijtage van uw rietdak is belangrijk om schade te voorkomen. Sommige delen van een rietdak slijten vaak sneller en hier treedt dan ook vaker lekkage op. Door schade op tijd te laten repareren door een vakspecialist voorkomt u dat de schade erger wordt. Reparatie is dus ook een vorm van onderhoud.

Rietdekkersbedrijf in Gouda

Met meer dan 10 jaar ervaring in onderhoud en reparaties aan rieten daken in Gouda zijn wij uitgegroeid tot de specialist in het vakgebied. Dankzij de opgebouwde vakkennis weten we precies wat er nodig is voor de beste aanpak.

 

We adviseren u graag over de mogelijkheden en bespreken met u hoe we ervoor zorgen dat u zolang mogelijk kunt genieten van uw prachtige rietdak. Naast Gouda werken we ook in Den Haag, Leiden, Noordwijk, Wassenaar, Delft, Rotterdam en omliggende plaatsen.

 

Ieder rieten dak is uniek

We passen onze werkzaamheden aan op de specifieke behoeften van uw rietdak. Alleen het beste resultaat telt. Na afronding van onze werkzaamheden ziet uw dak er mooier uit, voorkomt u schade of uitbreiding daarvan en kunt u weer genieten van uw goed onderhouden rietdak. Daarom is RietBehoud de rietdekker van Gouda. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Maak een afspraak

Vraag een adviesgesprek aan

Heeft u vragen of advies nodig over uw rieten dak? Of vragen over onze werkwijze en de kosten? Wij beantwoorden deze graag!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw rieten dak?

Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Info@rietbehoud.nl
06-48082992

Projecten

Wij hebben met liefde deze projecten onderhouden