direct contact

Rietdekker in Leiden

Bent u eigenaar van zo’n prachtig rieten dak in Leiden? Het is van groot belang om een rieten dak goed te onderhouden. Zo voorkomt u schade en lekkages. Met onze vakkennis en ruime ervaring in aanleg, vervanging, onderhoud en reparatie zorgt RietBehoud voor rieten daken in Leiden.

 

Professioneel rietdekkersbedrijf

Een rietdekkersbedrijf in Leiden dat zorg draagt voor uw rieten dak en u ontzorgt. We maken goede afspraken en leveren na het onderhoud uw tuin altijd netjes op. Elk rieten dak is anders en verdient de juiste aanpak. RietBehoud behandelt ieder rieten dak als uniek. Het materiaal, werkwijze en de onderhoudstechnieken passen we aan op uw rietdak. Alles om de staat van uw rietdak zo goed mogelijk te bewaren voor nu en de toekomst.

Onderhoud rieten dak

Door professioneel onderhoud kunt u langer genieten van het rietdak. We verwijderen mos en algen en impregneren uw rieten dak voor meer weerbaarheid tegen mos en algen. Ook pakken we slijtage plekken aan om reparaties in de toekomst te voorkomen.

 

Ieder rietdak is uniek

Daarom passen we onze technieken en onderhoudswerkzaamheden aan op het rietdak. Zo kunnen we bijvoorbeeld een wat ouder rieten dak nieuw leven in blazen door het op te stoppen met nieuw riet. En zo heeft bijvoorbeeld een rieten dak in de buurt van veel bomen andere aandachtspunten dan een rieten dak zonder bomen.

 

Levensduur van uw rieten dak verlengen

Uw rieten dak gaat langer mee als het goed onderhouden wordt door de professional. Naast dat het onderhoud lekkages en andere schade voorkomt, ziet uw dak er mooier uit. Het onderhoud verhoogt dus ook voor de esthetische waarde van uw huis.

Reparatie rieten dak

Een sterk en gezond rieten dak is altijd belangrijk, maar door bijvoorbeeld stormschade of vogelschade kan het gebeuren dat uw rieten dak een reparatie nodig heeft. Er snel bij zijn is dan van belang om meer schade te voorkomen. Bij RietBehoud kunt u ook terecht voor een spoedafspraak.

 

Slijtage van uw rieten dak

Op bepaalde plaatsen van uw rietdak ontstaan er sneller slijtplekken. Dit zijn vaak de plekken die meer te verduren krijgen zoals de kilgoot en bij een dakkapel. Een slijtplek kan uiteindelijk problemen veroorzaken en leiden tot lekkage. Deze moet zo snel mogelijk gerepareerd worden om te voorkomen dat het probleem groter wordt. We geven de slijtplekken dan ook altijd extra aandacht tijdens het onderhoud van uw rietdak. Zo voorkomen we dat uw rietdak gerepareerd moet worden.

Rietdekkersbedrijf in Leiden

Met meer dan 10 jaar ervaring voorzien we uw rieten dak graag van onderhoud en onverhoopte reparaties. Elk rieten dak is anders en dankzij onze vakkennis weten we welke aanpak en materialen de juiste zijn voor uw rietdak in Leiden. We adviseren u graag over de mogelijkheden en bespreken met u hoe we ervoor zorgen dat u zolang mogelijk kunt genieten van uw prachtige rietdak.

De Rietdekker van Leiden

We weten precies wat benodigd is voor uw rieten dak om het beste onderhoud te kunnen leveren. Of het nu gaat om de Stevenshof, Mors, Merenwijk of de binnenstad: RietBehoud werkt in heel Leiden. Ook werken we in de omgeving zoals in Noordwijk, Wassenaar, Voorschoten, Zoeterwoude, Gouda, Delft, Rotterdam en Den Haag. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Maak een afspraak

Vraag een adviesgesprek aan

Heeft u vragen of advies nodig over uw rieten dak? Of vragen over onze werkwijze en de kosten? Wij beantwoorden deze graag!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw rieten dak?

Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Info@rietbehoud.nl
06-48082992

Projecten

Wij hebben met liefde deze projecten onderhouden