direct contact

Rietdekker in Leidschendam-Voorburg

Heeft u een pand met een rieten dak in Leidschendam-Voorburg? RietBehoud is de specialist voor de aanleg, vervanging, onderhoud of reparatie van uw rieten dak in de regio Leidschendam-Voorburg. Een rieten dak geeft een prachtige karakteristieke uitstraling. Mits goed onderhouden, kunt u jaren genieten van uw rietdak. Vakkundig onderhoud is dan ook een must om de weerbaarheid en pracht van uw rietdak te behouden.

 

Voor onderhoud en reparatie

Met meer dan 10 jaar ervaring in het onderhouden van rieten daken in de regio van Leidschendam-Voorburg, staat één ding als een paal boven water: ieder rieten dak is uniek. Ieder rieten dak verdient dan ook een specifieke behandeling door een vakspecialist. RietBehoud is de rieten dak specialist van de regio. Dankzij onze ruime ervaring en het juiste vakgereedschap brengen wij uw rieten dak weer in topconditie.

Onderhoud aan uw rieten dak

Met regelmatig onderhoud aan uw rieten dak, verlengt u niet alleen de levensduur. U voorkomt lekkage en zorgt dat uw rieten dak de prachtige karakteristieke uitstraling behoudt. We impregneren het dak, verwijderen algen en mos en kijken waar er extra riet nodig is zodat uw dak gelijkmatiger slijt. Na ons onderhoud ziet uw rieten dak er dan ook weer tiptop uit.

 

Onderhoud door RietBehoud

RietBehoud is de rieten dak specialist in Leidschendam-Voorburg en de regio. Ons team van gedreven rietdekkers zorgt voor onderhoud en reparaties van uw rietdak. We bespreken vooraf met u welke werkzaamheden we uit willen voeren, hoelang we daar over denken te doen en wat de kosten zijn. Na onderhoud, ruimen we alles netjes op zodat u kunt genieten van uw prachtig en goed onderhouden rieten dak.

Schade aan uw rieten dak repareren

Door externe factoren kan er schade aan uw rietdak ontstaan. Het gaat dan bijvoorbeeld om stormschade of vogelschade. Sommige delen van een rieten dak zijn kwetsbaarder. Schade aan liggende delen, zoals een dakkapel of de kilgoot, komt bijvoorbeeld vaker voor.

 

Reparaties en spoedreparaties

Maar ook door achterstallig onderhoud ontstaat schade en zelfs lekkage. De weerbaarheid van uw rietdak gaat achteruit met alle gevolgen van dien. Schade aan een rietdak kan zich zeer snel uitbreiden waardoor het probleem zich verergert. Het is dan ook van groot belang dat schade snel hersteld wordt om erger te voorkomen. RietBehoud streeft ernaar om spoedreparaties zo snel mogelijk te repareren. Neem direct contact op bij schade aan uw rieten dak.

Rietdekkersbedrijf voor onderhoud en reparaties

Afspraak maken met de specialist op het gebied van rieten dak onderhoud? Voor panden in Leidschendam-Voorburg kunt u een afspraak maken met RietBehoud. We zijn we ook werkzaam in de regio, onder andere in Noordwijk, Wassenaar, Gouda, Rotterdam, Alphen aan den Rijn en Zoetermeer.

 

Het rietdekkersbedrijf van Leidschendam-Voorburg

Ons rietdekkers team staat voor u klaar om uw rietdak weer in topconditie te brengen. Maak snel een vrijblijvende afspraak en neem contact op!

Maak een afspraak

Vraag een adviesgesprek aan

Heeft u vragen of advies nodig over uw rieten dak? Of vragen over onze werkwijze en de kosten? Wij beantwoorden deze graag!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw rieten dak?

Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Info@rietbehoud.nl
06-48082992

Projecten

Wij hebben met liefde deze projecten onderhouden