direct contact

Rietdekker in Nieuw-Vennep

Beschikt u over een prachtig rieten dak in Nieuw-Vennep? Het is van groot belang om uw rieten dak goed te onderhouden om schade en lekkages te voorkomen. Met onze expertise en ruime ervaring in aanleg, vervanging, onderhoud en reparatie zorgt RietBehoud voor uw rieten daken in Nieuw-Vennep.

Vakkundig rietdekkersbedrijf

Een rietdekkersbedrijf in Nieuw-Vennep dat uw rieten dak verzorgt en u ontzorgt. Wij maken duidelijke afspraken en zorgen ervoor dat uw tuin na onderhoud altijd netjes achterblijft. Elk rieten dak is uniek en verdient een specifieke aanpak. RietBehoud behandelt ieder rieten dak als een uniek project. We passen onze materialen, werkwijze en onderhoudstechnieken aan op uw specifieke situatie, om de staat van uw rieten dak te behouden, zowel nu als in de toekomst.

Onderhoud van rieten daken

Door regelmatig onderhoud kunt u langer genieten van uw rieten dak. We verwijderen mos en algen en impregneren uw dak om het beter bestand te maken tegen deze invloeden. Ook pakken we eventuele slijtageplekken aan om toekomstige reparaties te voorkomen.

Elk rieten dak is uniek

Daarom passen we onze technieken en onderhoudswerkzaamheden aan op uw specifieke dak. Bijvoorbeeld, we kunnen een ouder rieten dak nieuw leven inblazen door het op te stoppen met nieuw riet. Een rieten dak in de buurt van veel bomen heeft andere aandachtspunten dan een dak zonder bomen.

Verleng de levensduur van uw rieten dak

Door professioneel onderhoud gaat uw rieten dak langer mee. Naast het voorkomen van lekkages en schade, zorgt goed onderhoud ervoor dat uw dak er mooier uitziet, wat de esthetische waarde van uw huis verhoogt.

Reparatie van rieten dak

Een sterk en gezond rieten dak is altijd belangrijk. Maar door bijvoorbeeld stormschade kan reparatie nodig zijn. Snel handelen is dan cruciaal om verdere schade te voorkomen. Bij RietBehoud kunt u ook terecht voor spoedreparaties.

 

Slijtage van uw rieten dak

Op bepaalde plaatsen van uw rietdak ontstaan sneller slijtageplekken, zoals bij de kilgoot en bij een dakkapel. Deze plekken verdienen extra aandacht tijdens het onderhoud om lekkages te voorkomen en problemen te voorkomen.

Rietdekkersbedrijf in Nieuw-Vennep

Met meer dan 10 jaar ervaring zorgen wij graag voor het onderhoud en eventuele reparaties van uw rieten dak. Dankzij onze expertise weten we precies welke aanpak en materialen geschikt zijn voor uw dak in Nieuw-Vennep. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en zorgen ervoor dat u zo lang mogelijk kunt genieten van uw prachtige rieten dak.

De Rietdekker van Nieuw-Vennep

Wij begrijpen precies wat uw rieten dak nodig heeft voor het beste onderhoud. Ongeacht de wijk RietBehoud bedient heel Nieuw-Vennep. Ook werken we in omliggende gebieden zoals Hoofddorp, Aalsmeer, Rijsenhout, Sassenheim, Warmond, Leiderdorp, Hillegom en Lisse. Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak.

Maak een afspraak

Vraag een adviesgesprek aan

Heeft u vragen of advies nodig over uw rieten dak? Of vragen over onze werkwijze en de kosten? Wij beantwoorden deze graag!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw rieten dak?

Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Info@rietbehoud.nl
06-48082992

Projecten

Wij hebben met liefde deze projecten onderhouden