direct contact

Rietdekker in Noordwijk

Bent u eigenaar van een prachtig rietdak in Noordwijk? RietBehoud is dé rietdekker voor de aanleg en vervanging van uw rieten dak, maar ook voor onderhoud of reparatie van uw rieten dak in de regio Noordwijk. Een rietdak verhoogt de esthetische waarde van uw huis en geeft een authentieke uitstraling. Om de voordelen die een rieten dak u biedt te behouden, is professioneel onderhoud van belang. Want een rieten dak slijt en waar sommige delen sneller slijten, kan er gemakkelijk lekkage ontstaan.

 

De professional voor uw rieten dak in Noordwijk

Voor onderhoud en reparaties aan een rieten dak in Noordwijk, kunt u terecht bij RietBehoud. We zijn een professioneel rietdekkersbedrijf met ruim 10 jaar ervaring. Onze vakkennis en kunde weten wij als geen ander toe te passen. Ieder rietdak is voor ons uniek. We passen onze technieken dan ook aan op de leeftijd, locatie en staat van het rietdak en houden rekening met de uitstraling van uw pand.

Onderhouden is behouden

Een rieten dak heeft onderhoud nodig om slijtage en schade te voorkomen. Met goed uitgevoerd onderhoud kan een rieten dak wel 40 jaar mee gaan. We verwijderen mos, algen en blaadjes. We impregneren ook het rieten dak zodat het voortaan weerbaarder is. Op plekken waar het rietdak sneller slijt, zoals de kilgoot of bij een dakkapel, geven we extra aandacht. Soms stoppen we nieuw riet bij zodat het dak gelijkmatiger slijt. Ook kunnen we een wat ouder rieten dak nieuw leven in blazen door hij riet op te stoppen en in de ruimte die ontstaan nieuw riet te plaatsen. Het rietdak oogt daarom ook mooier na het onderhoud.

 

Verleng de levensduur van uw rieten dak

Door uw rieten dak te onderhouden, verlengt u de levensduur. Het riet gaat langer mee en het dak slijt gelijkmatig. Door het impregneren zullen mos en algen, die schadelijk zijn voor het dak, minder snel ontwikkelen.

Rieten dak repareren

Bij schade aan uw rietdak raden we aan het zo snel mogelijk te laten repareren. De schade kan zich namelijk uitbreiden en er kan lekkage ontstaan. Hoe groter de schade, hoe hoger de reparatie kosten.

 

Noodreparaties

Een goed onderhouden dak zal niet zo snel schade hebben door slijtage. Maar sommige soorten schade heeft u minder invloed op, zoals vogelschade of stormschade. Door vroegtijdige reparatie voorkomt u dat het probleem zich uitbreidt. Heeft u lekkage? Maak dan een spoedafspraak bij RietBehoud. We streven ernaar om deze binnen 72 uur op te lossen.

De professional voor uw rieten dak in Noordwijk

Het onderhouden of repareren van een rieten dak is een echt vak. Daarnaast is ieder dak uniek en verdient ieder rietdak een eigen aanpak en passende onderhoudswerkzaamheden. RietBehoud levert maatwerk en bekijkt per rietdak wat nodig is, afhankelijk van verschillende factoren. De juiste aandacht van de professional zorgt voor een gezond en sterk rieten dak.

Rietdekkersbedrijf in Noordwijk

Voor schade en reparaties aan uw rietdak in Noordwijk kunt u terecht bij RietBehoud. We bekijkende specifieke situatie en voorzien u van advies. Of het nu gaat om het Langeveld, de Villawijk-Zuid of de Dorpskern: RietBehoud werkt in heel Noordwijk. Ook werken we in de omgeving zoals in Den Haag, Gouda, Delft, Rotterdam, Wassenaar en Leiden. Zoekt u een professionele rietdekker in Noordwijk, neem dan contact met ons op!

Maak een afspraak

Vraag een adviesgesprek aan

Heeft u vragen of advies nodig over uw rieten dak? Of vragen over onze werkwijze en de kosten? Wij beantwoorden deze graag!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw rieten dak?

Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Info@rietbehoud.nl
06-48082992

Projecten

Wij hebben met liefde deze projecten onderhouden