direct contact

Rietdekker in Rotterdam

Bent u op zoek naar een goede rietdekker in Rotterdam? Vakspecialist RietBehoud focust zich al meer dan 10 jaar op de aanleg, vervanging, onderhoud en reparaties aan rieten daken in Rotterdam en de regio. RietBehoud let op alle factoren die uw prachtige rietdak kunnen beschadigen en doet er alles aan om dit in de toekomst te voorkomen. Ons motto is ‘onderhouden is behouden’, want een goed onderhouden rieten dak heeft u jaren plezier van.

 

Onderhouden van uw rieten dak

Met specialistisch onderhoud houdt u uw rieten dak in topconditie en voorkomt u schade en lekkages. Ook kunnen we een rieten dak op leeftijd weer nieuw leven inblazen. We doen dit door riet op te stoppen en waar nodig riet te vervangen. Bent u eigenaar van een pand in Rotterdam met een rieten dak? Neem dan contact op met RietBehoud.

Rieten dak onderhoud in Rotterdam

Regelmatig onderhoud is niet alleen belangrijk om schade en lekkages te voorkomen. Het verhoogt ook de esthetische waarde van uw pand. RietBehoud impregneert het riet en verwijdert materiaal wat schade kan veroorzaken zoals mos en bladeren. We houden rekening met de uitstraling van uw pand en de lokale factoren. Neem contact op voor onderhoud aan uw rieten dak.

 

Onderhoud aan uw rieten dak

We beschermen het riet door het te impregneren. Na het onderhoud kan uw rieten dak er weer tegenaan. Tijdens het onderhoud houden we rekening met de leeftijd van het dak en hebben we extra focus op de delen die sneller slijten. Om schade te voorkomen is het belangrijk dat een rietdak gelijkmatig slijt. Daarom is het soms nodig om riet op kwetsbare plekken, zoals een dakkapel of bij de kilgoot, te vervangen.

Reparatie rieten dak in Rotterdam

Heeft u schade aan uw rieten dak? Wat de oorzaak van de beschadiging ook is, de schade moet snel verholpen worden. Schade aan een rieten dak kan zich namelijk snel uitbreiden. Voorkomen is natuurlijk altijd beter, maar schade veroorzaakt door storm of door vogels heeft u minder invloed op. Neem daarom snel contact op bij schade.

 

Focus op gelijkmatige slijtage

Een rieten dak slijt over de jaren. Ons doel is om de slijtage zo gelijkmatig mogelijk te laten verlopen. Daarmee verlengt u de levensduur van uw rietdak. Schade op tijd laten repareren voorkomt extra ongewenste ellende. RietBehoud staat voor u klaar bij elk soort schade aan uw rieten dak.

Rietdekkersbedrijf in Rotterdam

RietBehoud is dé rietdekker van Rotterdam en in de regio. Met onze vakkennis en ruime ervaring binnen het specialisme krijgt ieder rietdak de specifieke aandacht die het verdient.

 

Ieder rieten dak is uniek

Geen rieten dak is hetzelfde. Een rieten dak slijt afhankelijk van veel verschillende factoren op verschillende manieren. Na meer dan 10 jaar ervaring in het onderhouden en repareren van rieten daken, weet RietBehoud exact wat er nodig is voor uw rieten dak. We zijn werkzaam in Rotterdam, maar ook in de regio zoals in Den Haag, Wassenaar, Leiden, Noordwijk, Delft en Gouda.

 

De rieten dak specialist

Laat uw rietdak onderhouden of repareren door de specialist. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Maak een afspraak

Vraag een adviesgesprek aan

Heeft u vragen of advies nodig over uw rieten dak? Of vragen over onze werkwijze en de kosten? Wij beantwoorden deze graag!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw rieten dak?

Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Info@rietbehoud.nl
06-48082992

Projecten

Wij hebben met liefde deze projecten onderhouden