direct contact

Rietdekker in Voorschoten

RietBehoud is dé rietdekker in de regio Voorschoten voor het aanleggen, vervangen, onderhouden en repareren van bestaande rieten daken. Dus heeft uw rieten dak in Voorschoten onderhoud nodig? Of heeft u schade aan uw rieten dak?  Ons rietdekkers team staat voor u klaar om uw rietdak weer in topconditie te brengen. We kennen de rieten daken van Voorschoten en de omgevingsfactoren. Lees hier meer over onze onderhoudswerkzaamheden.

Uw rietdekkersbedrijf in Voorschoten voor onderhoudswerkzaamheden

We zijn gespecialiseerd in het onderhoud van rietdaken en voorkomen schade aan uw rietdak. Een goed onderhouden rieten dak is aanzienlijk minder kwetsbaar voor schade. Zo voorkomt u lekkage met alle nare gevolgen van dien. Naast het voorkomen van lekkage oogt uw rieten dak ook mooier na het onderhoud en dat ondersteunt de esthetische waarde van uw pand.

Rieten dak onderhoud in Voorschoten

Met meer dan 10 jaar ervaring in rieten dak onderhoud weten we als geen ander dat ieder rieten dak uniek is. Voor het juiste onderhoud, houden we dan ook rekening diverse factoren. Dat gaat bijvoorbeeld om omgevingsfactoren zoals bomen, de leeftijd van het dak, eventuele schade door storm en de liggende delen van het dak die extra aandacht behoeven.

 

Onderhoudswerkzaamheden

Tijdens het onderhoud van uw rieten dak verwijderen we blaadjes, mos en algen. Uw rieten dak wordt geïmpregneerd zodat het weer in topconditie is. We hebben aandacht voor de delen van uw rietdak die meer te verduren hebben, zoals de kilgoot en liggende delen van een dakkapel. Zo nodig stoppen we riet bij. Na het onderhoud ruimen we alles netjes op zodat u weer kunt genieten van uw prachtige rieten dak.

Rieten dak reparatie

Schade aan uw rieten dak kan ontstaan door achterstallig onderhoud. De weerbaarheid van uw dak gaat achteruit of er is sprake van een ongelijkmatige slijtage.

Ook door externe factoren kan er schade ontstaan. Heeft u stormschade of schade door vogels? Neem dan contact op met RietBehoud. Ook bij mos, algen of andere zaken die de kwaliteit van uw prachtige rietdak kunnen aantasten, kunt u een afspraak maken.

 

Rietdak schade laten repareren

Door schade kan er lekkage ontstaan die zich snel kan uitbreiden. Daarom raden we altijd aan om bij schade zo snel mogelijk contact op te nemen. Bij (spoed)reparaties kunt u direct contact opnemen met RietBehoud. We pakken de schade aan en kijken of de oorzaak verholpen kan worden.

Uw rietdekkersbedrijf in Voorschoten

RietBehoud is al meer dan 10 jaar werkzaam als onderhoudsspecialist voor rieten daken in Voorschoten. Als het rietdekkersbedrijf van Voorschoten kennen we de lokale factoren goed. Of u nu in Starrenburg, de Krimwijk of in een andere buurt woont, RietBehoud staat voor u klaar om uw rieten dak in topconditie te brengen.

 

Ervaren rietdekker in de regio

Naast rieten dak onderhoud in Voorschoten, zijn we werkzaam in de hele regio. Van Wassenaar tot Rotterdam en van Gouda tot Noordwijk. Neem contact op met RietBehoud voor onderhoud of bij schade aan uw rietdak!

Maak een afspraak

Vraag een adviesgesprek aan

Heeft u vragen of advies nodig over uw rieten dak? Of vragen over onze werkwijze en de kosten? Wij beantwoorden deze graag!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw rieten dak?

Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Info@rietbehoud.nl
06-48082992

Projecten

Wij hebben met liefde deze projecten onderhouden