direct contact

Rietdekker in Wassenaar

Heeft u een huis met een rieten dak in Wassenaar? Een prachtig idyllisch aanzicht en authentieke uitstraling. Wij zijn de rietdekker voor de aanleg, vervanging, reparatie of onderhoud van uw rieten dak in de regio Wassenaar. Om de voordelen van een rieten dak te behouden is er onderhoud nodig. Met professioneel uitgevoerd onderhoud door een bedrijf met vakkennis en ervaring verlengt u de levensduur van uw rieten dak aanzienlijk.

 

Lekkage voorkomen

Bovendien voorkomt u dat plekken die sneller slijten problemen gaan veroorzaken. Een lekkage zou onder andere het gevolg kunnen zijn van onbehandelde slijtage. Het is dan ook van groot belang dat het onderhoud van uw rieten dak wordt uitgevoerd door een professionele rietdekker in Wassenaar.

 

Onderhoud van uw rieten dak

Dankzij het onderhoud aan uw rieten dak door RietBehoud, gaat uw rieten dak langer mee. Ook voorkomt het lekkages en andere schade doordat we het dak sterker maken en kwetsbare plekken aanpakken. Na het onderhoud ziet uw rieten dak er mooier uit. Onderhoud verhoogd dus de esthetische waarde van uw prachtige rieten dak.

 

Onderhoudswerkzaamheden

We verwijderen bijvoorbeeld mos en algen die uw rietdak kwetsbaar maken. Ook stoppen we riet bij op de plekken die gevoeliger zijn voor slijtage zoals een dakkapel of kilgoot. Op die manier slijt het dak gelijkmatiger. Een wat ouder rietdak kunnen we vaak nieuw leven in blazen door het op te stoppen. Het riet wordt teruggetrokken en afgezaagd. In die ruimte wordt nieuw riet gestopt. Het dak is dan voorzien van een nieuwe, goede slijtlaag en oogt weer even prachtig als voorheen.

Repareren is onderhouden

Door de zwakkere en slijtage gevoelige plekken aan te pakken, zorgen we voor een langere levensduur van uw rietdak. Het repareren zorgt dan ook voor een sterk een gezond rieten dak. Jaarlijks onderhoud voorkomt dan ook vervelende schade zoals lekkages als gevolg van ouderdom.

 

Noodreparaties

Er kunnen zich natuurlijk altijd onvoorziene beschadigingen aan een rieten dak voordoen. Denk hierbij aan stormschade of vogelschade. Een reparatie aan een rietdak moet snel opgelost worden. Bij uitstel kan de schade groter worden en uitmonden in een veel groter én duurder probleem.

Professioneel rietdekkersbedrijf in Wassenaar

Als Rietdekker in Wassenaar onderhouden en repareren we rieten dak tot een sterk en gezond rietdak. Ons motto is “onderhouden is behouden”. Want een rieten dak dat door een professional wordt onderhouden, gaat veel langer mee.

De rietdekker van Wassenaar

Met meer dan 10 jaar ervaring met het onderhouden en repareren van rieten daken stellen wij de kwaliteit en beste zorg voorop. We willen de uitstraling van uw pand behouden door uw rieten dak in de beste staat te brengen. Of het nu gaat om het Meijendel, de Eikenhorst, Kerkehout, de Kieviet, Oud-Wassenaar of bij de Wassenaarseslag: RietBehoud werkt in heel Wassenaar. Ook werken we in de omgeving zoals in Den Haag, Voorschoten, Zoeterwoude, Rotterdam, Delft, Noordwijk en Leiden. Zoekt u een professionele rietdekker in Wassenaar, neem dan contact met ons op!

Maak een afspraak

Vraag een adviesgesprek aan

Heeft u vragen of advies nodig over uw rieten dak? Of vragen over onze werkwijze en de kosten? Wij beantwoorden deze graag!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw rieten dak?

Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Info@rietbehoud.nl
06-48082992

Projecten

Wij hebben met liefde deze projecten onderhouden