direct contact

Rietdekker in Zoetermeer

Op zoek naar een professionele rietdekker in Zoetermeer? Voor aanleg, vervanging, onderhoud en reparaties aan uw rieten dak bent u bij RietBehoud aan het juiste adres. Met het juiste onderhoud kunt u lekkages en andere schade voorkomen. We impregneren het rietdak, vervangen riet waar nodig en verwijderen mos en algen die schade kunnen veroorzaken. Na ons onderhoud ziet uw rieten dak er weer perfect uit. Alles om het beste uit uw rieten dak te halen.

 

Levensduur van uw rieten dak verlengen

RietBehoud werkt al ruim 10 jaar aan het verlengen van de levensduur van rieten daken in de regio van Zoetermeer. Want een goed onderhouden dak gaat langer mee, oogt mooier en is minder kwetsbaar voor beschadigingen. Met professioneel onderhoud en (spoed)reparaties zorgen we ervoor dat uw rietdak weer in topconditie is.

Rieten dak onderhoud

Professioneel onderhoud is essentieel voor het behoud van uw rieten dak, maar ook voor de authentieke uitstraling. Ieder rietdak is uniek en heeft onderhoud nodig toegespitst op de leeftijd en staat van het dak. Zo heeft een dakkapel vaak extra aandacht nodig en ligt bij een wat ouder rieten dak de focus meer op de gelijkmatige slijtage.

 

Onderhoud aan uw rieten dak in Zoetermeer

Bent u eigenaar van een prachtig rieten dak in Zoetermeer? RietBehoud is de rietdekker van Zoetermeer en verzorgt het onderhoud en de reparaties in de hele regio. Ons motto is “onderhouden is behouden”. Vakkundig onderhoud aan uw rieten dak zorgt er namelijk voor dat het langer mee gaat en minder kans heeft op beschadigingen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Reparatie rieten dak

Wanneer er schade is ontstaan aan uw rieten dak, is het belangrijk dit zo snel mogelijk te herstellen. Schade aan uw rietdak kan zich snel uitbreiden, met alle gevolgen van dien. Daarom is schade voorkomen natuurlijk altijd beter. Heeft u schade aan uw rieten dak, neem dan zo spoedig mogelijk contact op met RietBehoud.

 

Reparaties voorkomen

Een rietdak in goede conditie zal niet zo snel schade oplopen. Daarom is onderhoud essentieel om u rietdak in goede conditie te houden. Als mos, algen en bladeren niet regelmatig verwijderd worden, kunnen ze lekkage veroorzaken. Maar ook een dak dat niet gelijkmatig slijt, is veel kwetsbaarder. Natuurlijk is er ook schade waar u minder invloed op heeft, zoals vogelschade of stormschade. Maak een afspraak voor reparatie van uw rieten dak.

De rietdekker van Zoetermeer en in de regio

RietBehoud is het rietdekkersbedrijf van Zoetermeer met meer dan 10 jaar ervaring in het vak. Met een gedreven team van onderhoudsspecialisten zorgen we voor de rieten daken in Zoetermeer en de omgeving. We werken op afspraak en komen graag langs wanneer het ú uitkomt. Graag geven we u advies over de staat van uw rieten dak, de werkzaamheden die verricht moeten worden en hoelang we daarmee bezig zullen zijn.

Naast Zoetermeer, doen we ook onderhoud en reparaties in omliggende plaatsen in de regio zoals Wassenaar, Noordwijk, Rotterdam, Alphen aan den Rijn en Delft. Maak een afspraak met RietBehoud voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Maak een afspraak

Vraag een adviesgesprek aan

Heeft u vragen of advies nodig over uw rieten dak? Of vragen over onze werkwijze en de kosten? Wij beantwoorden deze graag!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw rieten dak?

Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Info@rietbehoud.nl
06-48082992

Projecten

Wij hebben met liefde deze projecten onderhouden