direct contact

Rietdekker in Zoeterwoude

RietBehoud is dé specialist in de vervanging, aanleg, onderhoud of reparatie van een rieten dak in de regio Zoeterwoude. Een goede rietdekker focust zich op een duurzaam rietdak dat de uitstraling van uw pand ondersteunt. Een rietdak is een mooi en authentiek onderdeel van uw pand, maar dient wel goed te worden onderhouden om schade te voorkomen. Een ervaren rietdekker zal daarom altijd zorgen voor een sterke nok, goed geïmpregneerd riet en gelijkmatige slijtage van uw dak.

 

Uw rieten dak is uniek

Ieder rietdak is uniek er heeft een specifieke behandeling nodig. Een rieten dak in de buurt van bomen vraagt ander soort onderhoud, evenals een rieten dak op leeftijd een andere focus vraagt. RietBehoud is de rietdekker van Zoeterwoude en omgeving. We onderhouden de daken in de regio en voorzien ze van het juiste onderhoud. Op zoek naar de onderhoudsspecialist voor rieten daken? Neem contact met ons op!

Onderhoud van uw rietdak in Zoeterwoude

Rieten dak onderhoud is belangrijk om twee redenen. Ten eerste wilt u schade aan uw rietdak voorkomen. Schade kan namelijk zeer snel uitbreiden en lekkages veroorzaken. Een goed onderhouden rieten dak is aanzienlijk minder kwetsbaar voor stormschade, vogelschade en schade veroorzaakt door mos, algen en bladeren.

Ten tweede zorgt onderhoud ervoor dat uw prachtige rietdak ook prachtig blijft. Uw pand ziet er, na het onderhoud, weer tiptop uit en uw rietdak geeft de authentieke uitstraling zoals deze bedoeld is. Periodiek onderhoud heeft dus meerdere voordelen. Maak een vrijblijvende afspraak bij RietBehoud voor onderhoud van uw rietdak in Zoeterwoude!

Schade aan uw rietdak

Heeft uw rietdak schade? Neem contact op met de onderhoudsspecialist voor rieten daken in Zoeterwoude. Het is van groot belang dat schade zo snel mogelijk hersteld wordt. Rieten dak schade kan zich namelijk zeer snel uitbreiden. Hoe groter de schade, hoe lastiger te repareren. Neem contact met ons op voor reparatie.

 

Oorzaken van schade aan uw rieten dak

Schade aan uw rietdak kan ontstaan door achterstallig onderhoud. Wanneer het rietdak niet goed geïmpregneerd is of ongelijkmatig slijt, zal het kwetsbaarder zijn en eerder schade oplopen. Natuurlijk spelen er ook externe factoren mee. Stormschade of schade door vogels is erg vervelend. Ook kunnen bladeren en mos zorgen voor vervelende schade. Wat de oorzaak ook is, we raden u aan om de schade direct te laten repareren om erger te voorkomen. Neem contact met ons op bij schade.

Het rietdekkersbedrijf van Zoeterwoude en omgeving

RietBehoud is de onderhoudsspecialist voor rieten daken in de regio van Zoeterwoude. Met meer dan 10 jaar ervaring in het vak voorzien we uw rieten dak graag van het nodige onderhoud en reparaties. We overleggen de werkzaamheden altijd vooraf en zorgen dat nadien alles netjes opgeruimd is.

RietBehoud is werkzaam in Zoeterwoude, maar ook in de omliggende plaatsen zoals Voorschoten, Den Haag, Wassenaar, Noordwijk, Rotterdam en Leiden. Neem contact met ons op voor onderhoud en reparaties!

Maak een afspraak

Vraag een adviesgesprek aan

Heeft u vragen of advies nodig over uw rieten dak? Of vragen over onze werkwijze en de kosten? Wij beantwoorden deze graag!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw rieten dak?

Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Info@rietbehoud.nl
06-48082992

Projecten

Wij hebben met liefde deze projecten onderhouden