direct contact

Rieten dak

Bent u op zoek naar een riet dak? Voor een nieuw dak of ter vervanging van uw huidige dak? Met een rieten dak kiest u voor een warme uitstraling, die waarde toevoegt aan uw huis. Rietbehoud is specialist in zowel het aanleggen van een nieuw rieten dak, als in het onderhouden en repareren van bestaande rieten daken.

 

Waarom een nieuw rieten dak?

Naast de prachtige, natuurlijke uitstraling, heeft een rieten dak nog een groot voordeel. Rieten daken hebben namelijk een uitstekende isolatie het hele jaar door. De warmte blijft in uw woning en de kou kan niet naar binnen dringen. Dit zorgt voor een koel huis in de zomer en juist warmte in de winter. Comfortabel, duurzaam en besparend!

Een nieuw rieten dak in 4 stappen

1. Analyse, advies en offerte

We komen gratis en vrijblijvend langs voor een analyse. We analyseren de technische aspecten van het dak zoals de oppervlakte, de bereikbaarheid van het dak, isolatie van het dak en de moeilijkheidsgraad van het dak. Op basis hiervan geven we maatwerk advies en maken wij een scherpe offerte op.

2. Rieten dak verwijderen

De volgende stap van het proces is dat we een steiger opbouwen, daarna wordt er bij uw huidige dak deel voor deel het riet van het dak gehaald. Indien nodig wordt de traditionele kap aangepast naar een schroefdak. Voordat we aan de slag gaan met de volgende stap.

3. Aanleggen rieten dak
In de derde stap van het proces wordt er begonnen met het daadwerkelijke aanleggen van het rieten dak. Hiermee wordt de metamorfose van uw nieuwe rieten dak compleet.

4. Afdrijven & opleveren
Tijdens de aanleg van uw rieten dak zorgen wij ervoor dat we uw dak perfect afdrijven (vlak maken). En als laatste deel van het hele proces wordt uw tuin schoon opgeleverd. Zodat u meteen kan genieten van uw mooie rieten dak en u tevreden bent als klant.

Rieten dak door de vakmensen van Rietbehoud

Rietbehoud levert al meer dan 10 jaar vakmanschap, of het nou gaat om het aanleggen van een nieuw rieten dak, reparatie van uw rieten dak of het onderhoud van uw rieten dak.

Wij verzorgen de beste zorg en kwaliteit voor uw huis om de uitstraling te behouden. Door onze ervaring hebben wij een goede methode voor het samenstellen van de juiste materialen en de juiste werkwijze. Transparante afspraken en hoge kwaliteit oplevering staan daarbij altijd voorop!

 

Een nieuw rieten dak? We horen graag van u!

Heeft u vragen over het aanleggen van een nieuw rieten dak? Of vragen over onze werkwijze, materialen waarmee we werken en/of de kosten? Neem contact met ons op en wij beantwoorden uw vragen graag. Dit kunt u doen door het contactformulier in te vullen. Verder zijn wij ook telefonisch of via de mail bereikbaar.

Maak een afspraak voor een analyse

Bij Rietbehoud is het altijd mogelijk om vrijblijvend een analyse op te vragen van uw dak en woning. Hierop baseren wij ons advies en krijgt u een scherpe offerte op maat! Vul uw gegevens in in het formulier, dan nemen wij contact met u op om een afspraak te maken.

Direct een vraag over een rieten dak?

Mail of bel ons gerust! Wij beantwoorden graag al uw vragen.

Info@rietbehoud.nl
06-48082992

Projecten

Wij hebben met liefde deze projecten onderhouden