direct contact

Wat kost een rieten dak?

Bent u van plan een nieuw rieten dak aan te leggen? Of bent u van plan deze te renoveren? En wilt u weten wat de kosten van uw rieten dak per m2 zijn als u voor Rietbehoud kiest? In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht is een rieten dak niet altijd duurder dan dakpannen. Natuurleien kunnen bijvoorbeeld duurder zijn. De prijs van een rieten dak is echter afhankelijk van verschillende factoren.

Kosten rieten dak afhankelijk van eisen en situatie

Wat een rieten dak kost is geen standaard antwoord op te geven, de kosten zijn voor elke woning anders. Dit is namelijk afhankelijk van een aantal verschillende elementen. Denk hierbij aan oppervlakte, materiaal, bereikbaarheid van het dak, het isoleren van een traditioneel rieten dak naar schroefdak en de moeilijkheidsgraad van het rieten dak.

 

Prijs op maat na analyse

We komen graag bij u langs voor een vrijblijvende analyse. Bij de analyse van de kosten wordt er gekeken naar verschillende factorer zoals de oppervlakte, de bereikbaarheid van het dak en de moeilijkheidsgraad van het dak.

Al deze factoren spelen een rol in het advies dat wij geven en op basis daarvan stellen wij een offerte op. Zo krijgt u een prijs op maat.

Kwaliteit van Rietbehoud

Rietbehoud streeft er altijd naar om de beste kwaliteit te leveren aan u als klant tegen een scherpe prijs. Door voor Rietbehoud te kiezen kiest u voor een hoge kwaliteit in de uitvoering. Dit zorgt voor een langere levensduur verwachting van het dak. Hierdoor is vaak de prijs die betaald wordt voor kwaliteitswerk goedkoper op de lange termijn. Ook hier geldt weer het gezegde goedkoop is duurkoop.

Maak een afspraak voor een analyse

We komen graag vrijblijvend bij u langs om een analyse te maken van uw woning en dak. Op basis hiervan krijgt u maatwerk advies en een scherpe offerte op maat! Laat uw gegevens achter in het formulier, dan nemen we contact met u op voor een afspraak.

Direct een vraag over een rieten dak en de kosten?

Bel of mail ons gerust! We beantwoorden graag uw vragen.

Info@rietbehoud.nl
06-48082992

Projecten

Wij hebben met liefde deze projecten onderhouden