direct contact

Kwaliteit en zorg

Rietdekkersbedrijf met professionele vakkennis

Ons motto is “onderhouden is behouden”. Een rieten dak dat door een professional wordt onderhouden, gaat langer mee. Als rietdekkersbedrijf hebben wij meer dan 10 jaar ervaring met het aanleggen, onderhouden en repareren van rieten daken.

Uw huis verdient de beste zorg en kwaliteit. Wij willen de uitstraling van uw pand behouden. Elk pand is namelijk anders.

Wij hebben veel ervaring met het samenstellen van de juiste materialen en de juiste werkwijze. Wij stellen daarbij hoge eisen aan de kwaliteit.

Het team van rietdekkersbedrijf RietBehoud

Ons team bestaat uit gemotiveerde professionals die graag een prachtig dak voor u realiseren. Kwaliteit en duurzaamheid staan bij ons voorop, vandaar dat wij alleen werken met de besten uit het vak.

Lars Bol is een gedreven rietdekker, die de opleiding Rietdekken succesvol heeft afgerond. Wat begonnen is als vakantiebaantje, is uitgegroeid tot een passie voor het ambacht.

Veiligheid

Tijdens het uitvoeren van het aanleggen, repareren of onderhouden van uw rieten dak, staat de veiligheid van onze klant, en van onszelf, voorop. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw rieten dak? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Onze kernwaardenProfessioneel

Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring en weten precies wat benodigd is voor uw rieten dak.

Ontzorgen

Wij nemen alle zorg van u over. Er worden goede afspraken gemaakt. Na afloop van het project wordt uw tuin vrij van het afval, dat van uw rieten dak afkomt, opgeleverd.

Kennis

Elk rieten dak is anders en elk rieten dak heeft iets anders nodig. Wij weten welke aanpak en materialen moeten worden gebruikt en adviseren u graag over de mogelijkheden.